Alexander Rudenstam

Mina projekt - ibland ser du bara toppen

Du är mer än du tror. Mycker mer. Tillåt dig att leva din potential.
Alexander Rudenstam
Stacks Image 85
Sen våren 2015 har jag varit på den resande foten, och i slutet av 2016 landade jag i Stockholm. En skilsmässa ställde allt på huvudet och då gjorde jag något radikalt och gjorde mig av med nästan allt jag hade. Huset såldes och prylar, möbler, prylar och prylar såldes/skänktes/kastades… Jag flyttade in i min resväska och har sedan dess har jag varit ute och rest. Både en inre och en yttre resa som tog mig till Lesbos där jag bland annat mötte flyktingar från Syrien, därifrån till Tokyo, Bogota, Medellin, Wien, London, Stockholm, Portugal och återigen Stockholm där jag kommer ha min bas. Målet med mitt resande har varit en enda stor investering i mig själv. Där jag fått möta, utforska och lära, bakom turistfasder och ytliga bekantskaper. Och jag har lärt mig mycket - både om mig själv och om andra. Kunskaper, erfarenheter och insikter som jag nu har med mig.

Jag är en kreativ person som brinner för att varje individ ska få komma till sin rätt. Några ord som är viktiga i det jag gör är: medvetenhet, närvaro, sexualitet, relationer, kreativitet, gränser, engagemang, energi, insikter, förändring, sårbarhet, utveckling, potential, sanning, kroppen, socialt entreprenörskap.

Mitt engagemang tar sig flera uttryck och jag är många gånger okonventionell. Jag vill bidra till nya tankar, nya synsätt, nya kombinationer - och en värld där människors verkliga potential tas till vara. Jag verkar som projektledare, coach/terapeut, förändringsagent och konstnär.
Jag har en bred erfarenhet av förändrings- och utvecklingsarbete till exempel med ensamstående kvinnor, par, verksamheter, myndigheter, organisationer och företag.
Din utveckling

Jag bidrar till din personliga utveckling, till att du vågar bli stjärnan i ditt eget liv - och jag gör det på livets alla områden. Jag vill att du ska bli världsmästare i att vara dig själv! Här jobbar jag med individer eller grupper. Privat eller jobbrelaterat.
Den dolda potentialen

Inuti människor finns en dold potential, som trycks ner av Jante och dåliga erfarenheter vi har med i vår personliga ryggsäck. Kan vi släppa loss den potentialen ökar människors livskvalitet och de samhällsekonomiska vinsterna kommer att kunna räknas i miljarder. Tiden att våga är kommen.
Kreativitet

Jag skapar föremål, bilder och nya idéer. Mitt konstnärskap och min kreativitet är viktiga för mig. Kreativiteten är något jag har med mig i alla sammanhang. Där min utgångspunkt är det som behövs och känns - även om det verkar omöjligt.
Stacks Image 279
Stacks Image 156
Stacks Image 160