Alexander RudenstamInspirerar till förändring – ett steg i taget

Har du kickat din General?
En General är kickad efter 45-årig tjänst, och det är Putins fel!


IMG_8454

 
IMG_8454

Napoleon lär ha sagt att man då och då måste man avrätta en general för att hålla alla generaler på tå…  Putin verkar ha avverkat en bunt generaler, men det beror nog mera på att han startat något han inte borde ha gjort.
Själv har jag kickat min General efter en 45+ årig lång relation. Efter lång och trogen tjänst har relationen nu gått i graven. Det var inte helt enkelt, och det är Putins fel.
 
Generalsnus tillverkas av Swedish Match som ägs av Philip Morris, som fortfarande är verksamma i Ryssland. Det innebär skatteinbetalningar till Putin som därmed blir en medfinansiering av det djävla idiotpuckovansinniga kriget som Putin startade.
 
Det vill jag inte bidra till. Så min General blev kickad! Istället blir det Smålands brukssnus. Låter gediget och hederligt, och jag har ju dessutom lite smålandsrötter. Så det blir nog bra.
En liten, symboliskt gest i vardagen.
 
PS. Det gäller även andra gamla numera inte så hederliga snussorter som Grov, Ettan, Göteborgs Rapé, etc. Som plåster på såren så kostar den snåle smålänningen några kronor mindre.
March 2024
September 2023
July 2023
© 2020 Alexander Rudenstam Kontakta mig